Keahlian

Berminat nak jadi ahli? Jom baca untuk keterangan lebih lanjut.



1. Bagaimana nak daftar sebagai ahli/pengedar Shaklee?
Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk yuran pendaftaran ataupun membuat pembelian melebihi 200 point (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma.

Anda cuma perlu menghubungi saya atau pergi sendiri ke cawangan Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya sebagai sponsor.


2. Yuran keahlian Shaklee
Yuran keahlian cuma RM65 seumur hidup (sekiranya pergi sendiri ke cawangan untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu member kit tersebut dipos kepada anda atau dihantar melalui saya. Maksimum pendaftaran RM75 (jika member kit dipos ke rumah anda).


3. Maintain points dan keahlian
Sekiranya cuma nak guna vitamin untuk kegunaan dan makan sendiri, tak perlu maintain points melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tak perlu risau untuk maintain atau minimum purchase kalau hanya untuk kegunaan sendiri dan share dengan kawan-kawan dan saudara mara. 


4. Wajib membuar pembelian setiap bulan untuk maintain points?
Tak perlu


5. Apa yang diperlukan sekirannya saya ingin mendaftar sendiri di cawangan Shaklee?
Anda perlu sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan IDsaya  1073770 sekiranya anda berhasrat untuk bersama-sama dengan saya (satu hari nanti) dalam bisnes Shaklee).


6. Apa nak buat jika saya dah daftar dengan orang lain tapi nak join bisness Shaklee bersama Suziana?
Anda boleh tukar upline dengan register semula. Anda perlu membuat pembayaran untuk menjadi ahli seperti mula-mula mendaftar. Anda boleh menggunakan ID saya  1073770 sebagai sponsor anda.


7. Apa kelebihan jadi ahli Shaklee?
Anda dapat membuat pembelian dengan harga ahli. Setiap pembelian, anda akan diberi points yang akan ditukar kepada cash/tunai setiap bulan.


Dengan menjadi ahli di bawah Shaklee Euphoria (menggunakan ID saya  1073770 sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.

Sekiranya anda berminat menjadi ahli baru boleh hubungi saya di needa_akk@yahoo.com  atau hubungi saya terus di 019-4513242




Join Shaklee dengan Free Membership

Join Shaklee dengan Keahlian PERCUMA??Dengar je perkataan percuma siapa tak mau kan. Semua orang mahukan benda yang percuma. Tapi percuma pon bersyarat tau. Mana ada percuma macam tu je tanpa ada syarat. Actually ada ke benda percuma dalam dunia ni. Hihi

Join Shaklee ada dua cara. Salah satu adalah regiter dengan RM 75 seumur hidup. Salah satu cara lagi adalah dengan keahlian percuma. Ap-apa syarat-syarat untuk dapatkan keahlian percuma?? Ok syarat-syaratnya adalah:

1) Buat belian RM 650 ke atas atau genapkan 200 point. Buat belian apa-apa produk Shaklee. Boleh campur-campur nak produk apa.
2)  Pengguna tegar Vivix boleh dapat keahlian percuma dengan buat belian 2 botol Vivix.
3) Peminat tegar Collagen boleh dapatkan keahlian percuma dengan buat belian 3 kotak Collagen.

Jadi jika cukup syarat di atas anda dah layak dapat keahlian percuma. Tak rugi pon jadi ahli Shaklee ni. Banyak keistimewaan..antaranya dapat beli dengan harga ahli. Ahli Shaklee dapat buat belian produk dengan diskaun 15-20%. Banyyakn diskaunnya??Rugi tak??Lagi jimat dan menguntungkan. Apa yang lagi best jadi ahli Shaklee ni..setiap bellian produk ada point. So point tu nanti bila dah cukup syarat akan dapat bonus. Kalau join ahli dengan Free Membership, bulan berikutnya akan dapat merasa bonus Shaklee bagi. Untuk buat bisness lagi banyak kelebihan yang Shaklee akan bagi. Nak tahu kelebihan yang anda dapat setelah join Shaklee jom klik di sini.




Jadi pilihan di tangan anda!!! Kepada pengamal tegar Shaklee, tiadak rugi join ahli sebab boleh dapatkan produk dengan harga ahli. Sebab sekarang ni semua pengedar Shaklee jual dengan harga yang sama iaitu harga retail kepada yang bukan ahli Shaklee. Harga ahi hanya untuk ahli yang berdaftar sahaja. Berminat nak register ahli boleh refer saya..saya akan explain satu persatu.

Note: Untuk yang nak join untuk bisness, nanti akan dimasukkan ke dalam group secret kami. Akn diajar dari A to Z. Bergerak seiring bersama anak-anak bisness saya yang dah berjaya. Jom sertai empayar kami!!!