Testimoni

TESTIMONI SET KURUS SHAKLEE

TESTIMONI 1 : Dari 65kg ke 49 kg ! Turun 16kg
Customer ni consume : Alfafa, Herblax, Lecitin & ESP

TESTIMONI 2 : Dari 75kg ke 60kg ! Turun 15kg


Customer ni consume : Alfafa, Lecitin & ESP

 TESTIMONI 3 : Dari 80 kg ke 55kg ! Turun 25kg




 Customer ni consume : Set Slimming Shaklee

TESTIMONI 4 : Dari 68 kg ke 48kg ! Turun 20kg


 Customer ni consume : Vitalea, B-Complex, Alfafa, ESP, Vitamin C

TESTIMONI 5 : Turun 4kg dalm sebulan


 Testimoni 6 : Turun 5kg dalam 2 bulan


 Testimoni 7 : 


  Testimoni 8 : 


  Testimoni 9 :


  Testimoni 10 :


  Testimoni 11 :



  Testimoni 12 :






Nah..terbaeeekkkkan Set Slimming Shaklee ni..dah jom, jangan buang masa lagi...anda perlukan Set Slimming Shaklee sekarang.
Whatsapp/sms 019 3190733 (murni) untuk harga OFFER (Tawaran TERHAD untuk bulan NOVEMBER sahaja !!

Anda pasti teruja, Mesti cuba!!


Ramai nak tau SET KECANTIKAN KULIT SHAKLEE / SET D !! banyak testimoni lagi !




Jom PM yaya untuk set kecantikan SHAKLEE, dalam masa 2 minggu leh rasa perubahan struktur kulit. lagi- lagi yang jerawat bernanah tuu..kulit kusam tuuu, mana bride to be jom pm IDA for special price, shaklee dah di pasaran 50 tahun. nnti IDA share more testimoni yaa !


FULL SET KECANTIKAN KULIT - RM ???

VITA C tahan 6 bulan
VITA E tahan 3 bulan
B COMP tahan 4 bulan
ESP tahan 3 bulan

SET BAJET - RM ??
VITAMIN E /ESP tahan  3 bulan

Sebab tu ramai yang nak beli set skin care ni sebab tahan sehingga 3 bulan..cuma vit c je 6 bulan..yang lain mmg 3 bulan. sehari makan sebiji dah cukup ! jangan terlebih2..ikut cara pengambilan yang IDA dah sarankan. hehee nak tips2 kenalah email..IDA akan kasi harga terbaik dan macam2 yang korang boleh buat dengan vit e dan vit c serta esp ! best sangat !

Kepada yang nak tau kepentingan setiap vitamin dalam set ini boleh baca di bawah ini. supaya anda tahu setiap kepentingan vitamin yang anda makan..ni main telan jeee..tak tahu sifat2 vitamin camane..so sebab tulah yaya akan aturkan jadual pemakanan vitamin anda supaya lebih berkesan dan teratur.

Kulit anda akan makin cerah dan berseri tauu..try la this set. dalam masa 2 bulan pun boleh rasa kesan lagi2 amik ESP ! kulit gebus2..hehehe lembap dan make up pun sonanggg ! i likeee!

Set Skincare yang merangkumi B-complex, Vitamin C dan juga Vitamin E  + ESP

B-complex – Mengandungi 8 kumpulan vitamin B yang melengkapi antara satu sama lain. Ianya membantu untuk mengekalkan tona kulit yang sihat. Umum mengetahui yang B-complex sangat berguna untuk mengawal stress dan membuatkan kita jadi gembira serta tenang. Jangan lupa yang stress adalah punca kepada masalah serius kulit berjerawat.


Vitamin C – antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain. Ianya juga bertindak melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.Vitamin C juga bertindak melindung dan membaiki kulit. Selain itu, Vitamin C adalah bahan utama dalam sintesis kolagen.


Vitamin E – Merupakan antioksidan yang powerful dan tidak dapat dihasilkan oleh badan. Bertindak meneutralkan radikal bebas serta mencegah proses penuaan daripada berlaku. Kajian menunjukkan pengambilan vitamin E untuk jangka panjang akan dapat mengurangkan sunburn akibat dedahan kepada sinaran UVB. Oppss, jangan salah sangka yang anda akan selamat daripada dibakar matahari dengan mengambil vitamin E atau lotion mengandungi Vitamin E. Cuma ianya akan membantu untuk mendapatkan kulit yang sihat jika mengambil vitamin antioksidan secukupnya.[Sumber: webmd]
Selain 3 vitamin di atas, pengambilan set ini bersama-sama dengan GLA complex dan Energizing Soy Protein (ESP) sangat disarankan.


ESP – diperbuat daripada non-GMO (genetically modified organism) soya yang lengkap dengan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan. Sel kita diperbuat daripada protein dan ESP membantu untuk menghasilkan sel yang sihat, menggantikan sel kulit yang sudah mati serta membaiki struktur kulit semula.


Nota : ESP membantu penyerapan vitamin lain dengan LEBIH CEPAT berbanding tanpa pengambilannya

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KEPADA YANG BELUM PERCAYA PADA SET CADANGAN INI BOLEH TENGOK SEMUA BUKTI / TESTIMONI customer yang telah mencuba set ini. pasti anda akan tertarik dan berpuas hati sebab tahan sampai 3 bulan. harga pun menarik kepada yang hanya 

 SMS / WASSAPP IDA.hehe sekali FREE GUIDE + FREE JADUAL PENGAMBILAN VITAMIN


























































awesome - awesome kan testimoni set ni..memang best sangat ! jimat ! tahan lama..next entry IDA akan share cara - cara yang best untuk anda bancuh ESP ! pasti tak muak ..hehehe

Berminat nak dapatkan harga produk shaklee dengan harga boleh order dengan IDA or order sendiri pun boleh..guna id IDA..dapat lebih murah =)

MY ID SHAKLEE- 1073770

TESTIMONI BERJAYA HAMIL DENGAN GLA COMPLEX & SET KESUBURAN SHAKLEE

Bila saya buat promosi ataupun mencadangkan Set Kesuburan Shaklee yang mengandungi GLA Complex Shaklee, ramai yang akan menanyakan saya beberapa jenis 'soalan cepumas':

Soalan 1: "Confirm ke lepas makan Set Kesuburan Shaklee ni saya akan mengandung?"

Soalan 2: "Berapa lama saya kena ambil Set Kesuburan Shaklee ni baru saya akan mengandung?"

Soalan 3: "Saya dah cuba macam-macam ubat ni, tapi tak pregnant2 lagi pun.. Set Kesuburan Shaklee ni boleh jamin saya akan mengandung ke?"

Wahai isteri-isteri sekalian... Ketahuilah..
Bahawa rezeki untuk menimang cahaya mata itu adalah RAHSIA ALLAH S.W.T
Set Kesuburan Shaklee hanyalah sebagai salah satu ikhtiar sahaja. Di mana ia adalah ikhtiar yang tidak memudaratkan; malah MENJADIKAN ANDA & SUAMI SEMAKIN SIHAT. Apabila kita sihat, hormon dalam badan kita akan stabil. Bila hormon stabil, haid pun teratur, maka mudahlah untuk kita merancang dan berusaha untuk mendapatkan cahaya mata.. (^_^)

Tapi yang sebenarnya, Set Kesuburan Shaklee yang mengandungi GLA Complex ni memang dah berjaya membantu baaaaanyak pasangan untuk mendapatkan cahaya mata yang amat diinginkan itu tau... Tak percaya?? Jom kita tengok beberapa TESTIMONI MEREKA YANG TELAH BERJAYA HAMIL DENGAN SET KESUBURAN SHAKLEE ni:

TESTIMONI 1




TESTIMONI 2



TESTIMONI 3



TESTIMONI 4



TESTIMONI 5



TESTIMONI 6



TERUJA? NAK CUBA SET KESUBURAN SHAKLEE?

Boleh hubungi saya untuk mendapatkan Set Kesuburan Shaklee sama ada untuk suami & isteri ataupun hanya untuk isteri sahaja.

Inginkan khidmat nasihat percuma dan mengetahui cadangan set shaklee / beli secara satu- satu pun boleh mengikut bajet dan keperluan yang sesuai untuk masalah anda? Jom hubungi IDA segera harga jimat dan konsultansi percuma tauuu =)

SMS / WASSAPP- 019-4513242
EMAIL - needaakk@gmail.com
 MY ID SHAKLEE- 1073770