Monday, 17 February 2014

Herblex HEBAT!!


Mari kita mengenali Herb Lax dengan lebih dekat. Ramuan asas produk ini terdiri daripada kombinasi sains perubatan tradisi dan teknologi barat. Ia mengandungi 9 herba semulajadi:

alfalfa leaves
senna leaves
anise seed
blue malva flower
buckhorn bark
licorice root
rhubarb root
fennel seed
culver’s root.

Sifatnya yang menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut terbukti kesesuaiannya secara klinikal untuk digunakan oleh tubuh kita untuk jangka masa panjang.

Ia tergolong dalam kategori julab yang lembut dan sesuai untuk kegunaan sekali sekala bagi meyingkirkan toksin dari usus.

Ia juga membantu usus kita lebih aktif untuk gerakan peristalsis.Peristalsis adalah pergerakan kembang kuncup otot secara beritma untuk menolak makanan sepanjang salur pencernaan. Gerakan peristalsis yang baik membantu proses perkumuhan kita berjalan dengan lebih lancar.
Kebaikan Herb Lax

pembersihan najis yang tersekat
meransang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita
membantu masalah sembelit, tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi
mengempiskan perut, ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. sesuai di ambil seperti biasa atau dicampur dalam air panas, sebaai minuman teh herba.Siapakah yang perlu amalkan Herb Lax ? 

pengamal tegar ubat tahan sakit.
mereka yang ada masalah pembuangan, perkumuhan kurang lancar dan sembelit 
mereka yang banyak jerawat
pesakit gout
mereka yang ingin membersihkan usus terutama sekali mereka yang baru berjinak2 dengan suplemen