Tuesday, 3 December 2013

Kelebihan menjadi ahli SHAKLEE!!!

Alhamdulillah sudah pon SEBULAN bersama Shaklee..percaya atau tidak income sudah mencecah 4 angka..setanding dengan orang yang bekerja makan gaji. Tetapi keistimewaan bekerja sendiri dari rumah adalah masa flexible, boleh bahagi masa yang sebaiknya( maklumla saya ni masih student). Kalau kita buat lebih..usaha lebih..lebih banyak kita akan dapat. Selepas berpenat -lelah dan dapat bonus itu adalah sesuatu yang sangat manis.


Kawan2 Shaklee BUKAN jenis MLM yang downline bekerja keras dan upline hanya goyang kaki..tapi ianya  satu MLM yang sangat bagus di mana upline dan downline bekerja keras untuk kemajuan masing-masing..kami bekerja sama..menghadiri sesi coaching..berkongsi ilmu dan sebagainya..

Dalam shaklee kita dpt 3C:
1. Cash
2. Car
3. Convention (Melancong)

Alhamdulillah saya dh dpt ketiga-tiga tu. Tidak mustahil sesiapa sahaja boleh dpt. Yang no 1 & 2 stiap bulan akan dapat sebab shaklee akan bg cash then belilah kereta apa yg suka, tak nak beli boleh simpan:)
Yang no 3 setahun sekali dapat.

Yang penting nak, kalau tak nak takkan boleh paksa ye dak. Dengan tak bermodal, dengan tak payah keluar rumah. Juga bisnes yang pastinya berlandaskan syariah. Maka mari kita menjana kewangan dari rumah:)) seronok!!!!


Bagi yang berminat untuk menyertai Shaklee, anda perlu tahu cara dan insentif apa yang anda akan dapat jika join Shaklee. Anda boleh join untuk kegunaan sendiri atau jadikan ianya satu bisness yang menguntungkan. Hanya bermodalkan RM 65 paling kurang, anda mampu untuk mengecapi bonus dan income 2 angka, 3 angka, 4 angka dan boleh mencecah sehinga 6 angka.

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee
Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 1073770 sebagai sponsor/upline.Yuran keahlian Shaklee
Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee
Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchaseTak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?
Benar, tak perlu maintain point atau ada pembelian.Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?
Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan ID saya 1073770 sekiranya anda berhasrat untuk bersama2 dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee sendiri.Apa kelebihan jadi ahli Shaklee
Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli (kalau nak tahu price list shaklee boleh direct contet saya di 019-4513242). Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan.

Dengan menjadi ahli di bawah group kami (menggunakan ID saya 1073770 sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami (SINAR JUTAWAN). Melalui group ini, kami akan bimbing dan berkongsi segala ilmu dan tips yang akan membuatkan anda maju ke hadapan. Group ini terdiri dari otai-otai dan mengaplikasikan sistem pembelajaran islamik. Bukan hanya belajar untuk mengejar keuntungan tetapi juga belajar untuk mendekatkan diri kepada Pencitanya yang memberikan rezeki kepada hambaNya.Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, boleh terus hubungi saya di  
https://www.facebook.com/asneeda 

sms/whatsapp 019-4513242 (asneeda) untuk maklumat lanjut.