Monday, 12 January 2015

VITALEA UNTUK SI MANJA ANDA...



Seringkali kita mendengar ibu-ibu merungut anak tidak mahu makan..Mcm2 idea kreatif ibu-ibu buat kat makanan tu bg menarik perhatian anak-anak namun anak-anak tetap tk mahu makan jugak..mcmana nk besar mcm ni..Anak sedara ida memang sebelum ni tak nak makan nasi bersama lauk..sayur lagi la..bila masuk jea mulut,muntah..kalau makan pon nasi jea semata-mata...makanan fast food seperti kfc,Mcd memang akn jadi pilihannya bila setiap kali keluar rumah..
Makanan ringan @ jajan memang banyak dijual.. paling anak saya suka gula2..semua tu makanan yg tidak sihat..tapi nak wat macamana rata2 pegi,ada jea kedai yg menjualnya..kalau kita tak beli,org lain akan belikan untuknya..
Kita tahu makanan bukan hanya untuk mengenyangkan tapi membekalkan nutrien kepada tubuh badan..Anak-anak kita amat memerlukan nutrien bagi tumbesaran mereka .Bila anak-anak susah  makan, mcmana mereka nk dpt nutrien pada tubuh badan mereka???


pelbagai usaha kita lakukan untuk menarik minat anak-anak untuk makan...Sebagai ibu,sudah pasti saya risau melihat perkembagan tumbesaran anak... oleh itu saya bagi anak saya makan Vitalea untuk kanak-kanak..


> sesuai pada kanak-kanak yang berumur 4 tahun-12 tahun
> membekalkan 19 vitamin dan mineral yang diperlukan oleh
tubuh badan
> Sumber kalsium pembina tulang
> baik untuk kesihatan anak-anak
> bekalan harian untuk Vitamin B

ASNEEDA
SMS/WHATSAPP: 019-4513242