Wednesday, 30 September 2015

KORANG TAU TAK

Kenapa even everyday korang2 ada buat workout tapi tak selim2 jugak? 

Inilah sebab nya...hehehe


Kalau betul2 nak fit rela dalam terpaksa lah buat workout lebih dari 30 minit..barulah tubuh boleh fokus pada lebihan2 lemak yang korang nak singkirkan..at least 1 -2 hour mcm tu..kalau betul2 routine memang lagi cun lah.. Ingat ye crush diet boleh buat otot korang lembik so selain workout..makanlah makanan berkhasiat, ambil makanan tinggi protein atau korang boleh ambil ESP Shaklee atau Chinch Shake Shaklee..
Chinch Shake Shaklee ada 3 perisa Vanila/ Coklat/ Mocha..Bantu badan FIT dan yang workout kalau nak lagi cepat lemak2 korang mencair dan tersingkir - Ambil Omega Guard dan Lecithin ye